Test és lélek

Őrület: Hujber Noel már zumbázik

A. T.

Létrehozva: 2014.03.09.

A szülés után elégedetlen volt alakjával Tölgyesi-Khell Cynthia, ezért egy olyan mozgás formát keresett, amiben örömét leli. Így talált a zumbára, amit már kisfiával közösen művel.

Hujber Noel még csak ötéves, de már ösztönösen tudja, hogy a mozgás egészséges. A bájos kisfiú először csak távolról figyelte édesanyja, Tölgyesi-Khell Cynthia zumbaóráit, majd észrevétlenül csatlakozott a főleg lányokból álló csapathoz. Hamar kiderült, hogy Noel örökölte anyukája ritmusérzékét, és pillanatok alatt elsajátította a zumba alaplépéseit.

– Egyszer csak azzal állt elő, hogy szeretne ő is beállni a lányok közé. Hihetetlen, de a hatvanperces órát simán végigugrálja velünk. Csupán pár hete zumbázik, de olyannyira felbátorodott, hogy már leginkább a színpadon van és velem együtt mutogatja az elvégezendő gyakorlatokat – mondta a büszke édesanya, aki Noel világra jötte után ismerkedett meg a latin ritmusokra épülő, táncelemekkel tarkított fitnesszel.

Cynthia a várandóssága után határozott úgy, hogy a szülés után rajta maradt kilók ledolgozására az akkoriban hazánkba épp berobbanó zumbával fog küzdeni. A fiatal anyuka teste pedig hetek alatt látványos változáson esett át. A kényes női testrészekre, mint például a fenékre, a hasra és a combokra rakódott zsírpárnák leolvadtak, miközben önbizalma fokozatosan visszatért. 

Szerinte néhány hét aktív zumbázás után már felfedezhetőek a mozgás pozitív hatásai. Ráadásul a ritmusos, pörgős, táncos órák nemcsak a testet, hanem a lelket is megérintik, köszönhetően az egymást bátorító, lelkes csapatnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek