Test és lélek

Elsöpri a lelki gondokat a Spirituális Válasz Terápia

A. T.

2013. szeptember 21. szombat 16:30

Csodákra képes, ha az ember kibeszélheti magából az őt bántó dolgokat. Még felemelőbb érzés, amikor a negatív gondolatok helyét a pozitív életerő tölti ki. Erre nyújt kitűnő lehetőséget a Spirituális Válasz Terápia.­­

Ha a lelked szabad, az életed is az lesz, a problémáid pedig a múlt homályába vesznek – laikus szemmel valahogy így értelmezhetjük a hazánkban is egyre népszerűbb Spirituális Válasz Terápiát, röviden az SVT-t. Az ezotéria iránt fogékonyak úgy tartják, segítségével harmonikus, boldog és bőséggel teli életet élhetünk, feltárva, majd megtisztítva testi, lelki, anyagi és kapcsolati problémáinkat.

A problémákat, melyek újra meg újra ismétlődnek az életünkben. Ez egy lelki-szellemi eljárás, mely az univerzális energiákat használja a tudatalatti blokkok és az előző életek energiáinak vizsgálatához.

Segítség odafentről

Mindannyiunknak van egy Felső Énje, melyet a Szellem (az Isten) a születésünkkor mellénk rendel, hogy terelgessenek bennünket a kijelölt úton. Ezzel a Felső Énnel és a tudatalatti elmével dolgozik az SVT-s terapeuta, hogy megtalálja és eltávolítsa negatív, nemegyszer az előző életeinkből hátrahagyott energiáinkat, hisz már születésünkkor sok megoldandó feladatot kapunk, melyeket mi magunk választunk ki világrajövetelünkkor. Spirituális újjáépítésünk alapját tehát a test, a lélek és szellem hármas egysége adja.

Milyen problémákra kaphatunk megoldást?

- Ha a lélek sok szeretetet kap, akkor minden testi bajt vissza tud fordítani. A fizikai megbetegedések lelki eredetű okokra vezethetőek vissza, ezért a szellem megtisztulásával a gyógyulás útjára léphetünk.

- Orvosolható általa a magán­életi, párkapcsolati krízis is.

- A teljesség igénye nélkül használhatjuk függőség megszüntetésére, stressz oldásra, önbizalomhiány növelésére, okainak feltárására, szeretteink elvesztésének feldolgozásában, tanulási nehézségek és üzleti problémák esetén… A tudatalattink sok mindent tárol, ezek pedig egyszer felszínre törnek, és ilyenkor szükségünk van a spirituális tisztulásra, majd újjáépítésre.

Hogyan képzeljünk el az SVT-t? Munkatársunk a válaszokat kutatva részt vett egy spirituális tisztító terápián.

És újjászületik a lélek…

A terapeuta arra kérte kollégánkat – ahogy ő nevezte, kliensét –, hogy vele szemben foglaljon helyet. Két egymás felé fordított széken helyezkedtek el, majd a szakember elővett egy táblázatokkal zsúfolt mappát és egy ingát.

– Az inga útmutatást ad. Mindig más a súlya, változik a kilengése, eltérő köröket tesz, az is fontos, hogy merre halad – árulta el B. Nagy Magdolna terapeuta, aki immár nyolc éve foglalkozik ezoterikus tanácsadással. – Megszólítom a szellemi vezetőinket, ők segítenek nekünk. Folyamatosan jönnek hozzám az üzeneteik, amiket én továbbítok.

Az SVT mindig egy adott problémára koncentrál. Jelen esetben ez a közömbösség volt. Munkatársunkat megijesztette, hogy a naponta feléje áradó, tragikus emberi sorsok megkeményítették, talán érzéketlenné is tették. A terapeuta hamar munkához látott, az inga segítségével kapcsolatba lépett a Felső vezetőkkel, a táblázat pedig egyfajta útmutatást adott beszélgetésükhöz.

Alaposan átbeszélték az adott problémát, keresték a forrását és a megoldását. Alapfeltétel, hogy a kliens maximálisan ellazuljon, őszinte legyen, és higgyen az ezotéria erejében. Az, hogy kinek hány alkalom nyújt segítséget, egyéntől függő. A terapeuta szerint például munkatársunknak már nyolcvan százalékban sikerült megtisztulnia az első alkalommal.

– Úgy éreztem magam, mint egy modern pszichológusi kezelésen. Elmondtam az érzéseimet, az inga jelzései pedig sokszor igaznak bizonyultak – vallotta be kollégánk. – A beszélgetéstől, vagy a terápiától, de könnyebbnek és tisztábbnak éreztem magam a végére. 

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az ÁVH-s ezredes elrabolta a gyerekét, majd elmegyógyintézetben kínoztatta az édesanyát

origo.hu

Kóbor kutya mentett meg egy tízéves lányt a fagyhaláltól Oroszországban

hirtv.hu

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

szon.hu

Vádemelés az Ajaknál történt halálos baleset miatt

mindmegette.hu

Ha igazán házias ízekre vágysz: így készül a savanyú becsinált leves

vg.hu

Annyi a pozitív Covid-teszt a szomszédban, hogy már a külföldi laborok elemzik

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: norvég győzelem a tartalékos németek felett

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence

origo.hu

Házkutatások sora a momentumos Cseh Katalin ügyében