Test és lélek

Jelezte a betegséget Garuda gyűrűje

EEP

Létrehozva: 2012.09.26.

Sokan hiszik, hogy a tárgyaknak önálló természetük, saját erőterük van. Szerintük minden holmi, főleg azok, melyek sokáig tartoztak egy emberhez, energiával töltődnek fel, s ez hat új tulajdonosukra, illetve a környezetükben lévő más tárgyakra.

Minden holmi telítődik korábbi gazdája energiájával, amelyet közvetíteni képes. Kedvező esetben az illető pozitív energiamezővel rendelkezett, de lehet, hogy éppen ellenkezőleg: átok ült rajta, rontás érte, avagy becstelenül jutott az adott tárgyhoz. Európa főboszorkánya szerint, ha valaki elhunyt személy tárgyait tartja magánál, s azokhoz nagyon ragaszkodik, azzal az illető lelkét a két világ között tartja.

– Amennyiben haragban is állt a tárgy elhunyt tulajdonosával – ez rokonságban gyakorta megesik –, az negatív erőt fog sugározni, amitől új tulajdonosa zaklatottá válik, családi gondjai keletkeznek, de meg is betegedhet – hangsúlyozza Szegedi Erika. – Mindez a házakra is vonatkozik, ezért ilyen ingatlant nem szabad megtartani, mert a rossz szellem lakja, ezért még eladás előtt spirituális szakemberrel meg kell tisztíttatni.

A boszorkány elmondta: nem szabad ajándékba elfogadni vagy az örökölt szúró-vágó eszközöket megtartani, mert azok szétvágják a barátságot vagy valamilyen más bajt hoznak az emberre.

– Ennek az a magyarázata, hogy használatuk közben lényegében kárt tesznek valamiben: elvágják, kiszúrják, vagyis negatív energiát hordoznak. Ha azonban pénzt adunk értük, ez a veszély nem fenyeget minket – árulta el.

Ahhoz, hogy a szerencse ránk találjon, „mágnes” kell. Ez az amulett, amelyet a beavatott mágus spirituális energiával tölt fel, vallja Lilla King látó.

– Nemrégiben valakinek az üreges kulcstartójába tettem egy kis lényt, amelynek nincs fizikai, csak szellemteste. Ezt a lényt feladatokkal lehet megbízni, amelyeket ő teljesít. Ráadásul olyan veszélyeket, illetve vágyakat is megérez, amelyeket az ember nem, és ezeket parancs nélkül is kivédi, illetve teljesíti, ezáltal is segítve a tulajdonosát – avatott be munkájába a látó asszony.

– Olvasmányaimból tudtam, hogy az indiai Garuda istenség elűzi a rossz szellemeket, ezért a gyűrűjét talizmánként hordtam. Időközben azonban az egyik korallból készült szeme kiesett, és éppen akkor derült ki, hogy mellrákom van. Háromszor műtöttek, és úgy tűnt, hogy hónapjaim vannak hátra. Mindeközben pótoltam Garuda szemét, és azóta is egészséges vagyok, tehát Garuda nem csak jelzett, de meg is védett – mondta Erdélyi Aliz neuropszichológus.

– Vigyázni kell a szőrmével, mivel azért egy élőlény az életével fizetett, vagyis szorosan összefügg egykori „tulajdonosával”. Mielőtt megveszi, simogassa meg, hogy érezze, szívesen fogja-e viselni – véli Fatima Jevglevszkaja híres orosz mágus. – Ha élő állatról nyúzták le, a szőrme az állat halál előtti pánikkal, vagyis negatív energiával telítődött. A természetben elejtett vadállatok pedig alapvetően agresszivitást sugároznak, ezek viselését ezért tanácsosabb kerülni.

Csehák Hajnalka pszichológus úgy látja, a tapasztalatok alakították ki az emberekben azt, melyik tárgynak van negatív, avagy pozitív energiája.

– Ha valaki talált egy patkót, s aznap szerencse érte, a két eseményt összekapcsolta. Később az esetet elmesélte másoknak, akik úgy vélték, valóban összefügg a két eset. Ezt nevezzük analógiás gondolkodásmódnak.

Wahorn András képzőművész Szibériában világosult meg, méghozzá a sámánok szertartását látva.

– A sámánok dobja olyan, mint a mi festővásznunk – mondja az alkotó. – Amikor bökdösöm a vásznat az ecsetemmel, energiát viszek bele, ahogyan azt a sámán is teszi a doboló fával. Az alkotói – esetemben képzőművészeti eszközökkel létrehozott – energiát pedig magával viszi a festmény új tulajdonosa.

– A tárgyak energiával tölthetők fel. Épp úgy a fák, amelyeket átölelünk, ahogyan a hegyek, mint Dobogókő, a Föld szívcsakrája – véli Delhusa Gjon énekes. – Saját szentélyemben is vannak olyan tárgyak, s a környezet is olyan, hogy nemcsak a fizikai valójában, de spirituális módon is vonzza az embereket. A tárgyak többsége szent helyekről való. Én híd vagyok a hitetlenkedők és a kultikus világ között. Az egyik leghatásosabb tárgy Sai baba plakátja. Tekintetétől megborzong és megtisztul az ember, mert alázatot és félelmet érez. Magyarul istenfélővé, ezáltal erkölcsössé, tisztává válik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek