Test és lélek

Egy jó fotellel becsaphatja a szemet

Létrehozva: 2012.09.22.

Új szombati sorozatunkban lakberendezési tanácsokat adunk olvasóinknak. Mai összeállításunkban a nappalihoz kerestünk olcsó és látványos megoldásokat.

Ifjú házasoknak, sokat bulizóknak vagy éppen frissen elváltaknak is hasznos – és nem túl drága – a babzsák fotel. A narancs, lila, kék árnyalataiban abszolút trendi is. Aki megvarrná, annak segítségül a szabásminta: itt.

A szülőktől örökölt, hatvanas évekbeli fotelt szigorúan tilos a garázsba dugni vagy lomtalanításkor megszabadulni tőle. Egy trendi huzat, és szuper divatossá válik az ódon darab. Elég az olcsó karton anyag is, hiszen tavasszal újra átöltöztethetjük a forgó fotelünket.

Elegáns nappaliban és fiatalos, dinamikus otthonban is feldobja a látványt a parafadugóra emlékeztető asztalka. Sok vendég esetén széknek is használható.

A nappali hangulatát pár óra alatt megváltoztathatjuk, ha a kiegészítők vásárlásakor ragaszkodunk egy-egy színhez. A türkizkék például ősszel és télen is divatos marad, és egy-két narancsos-pirosas árnyalatú díszpárnával oldhatjuk a hideg hatást.

Festés után vagy panelben az egyik legutálatosabb feladat a fotók falra rögzítése. Bármikor változtathatunk a látványon, ha csinos kampósort szerelünk a plafon közelébe.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek