Test és lélek

Jó választással a partik királynője lehet

Bors

Létrehozva: 2012.07.25.

Ezen a nyáron a húszas és negyvenes éveikben járó nők akár ugyanolyan bizsukat is viselhetnek, mert az idei trend a szokottnál sokkal engedékenyebb. S ez egészen késő őszig így marad.

 

Nyáron érdemes beruházni pár divatos bizsuba, mert ezekkel ősszel is hódíthat. Bár a neonszínek és a türkiz helyét a földszínek veszik át, de a narancs idén már trendi marad.

A barna bőrön igazán jól mutatnak a nyári divatszínek, a vibráló neonok, a kék különböző árnyalatai, a türkiztől egészen a tengerészkékig, a hófehér és a pasztell fagylaltszínek. S persze a csillogó és a matt fémek vagy fémutánzatok. A fehérbőrűeknek a minél színesebb árnyalatú kiegészítőket ajánlják.

Trendi lesz a madártoll

Amíg tart a kánikula, a tiniktől a negyvenesekig bárki viselheti a sok-sok színben pompázó madártollas darabokat – fülbevalóként, nyakláncon és karkötőn egyaránt.

Menő a bagoly

Divatos kiegészítői a láncoknak, karkötőknek a különböző figurák. Műanyagból, strasszal kirakott fémből vagy textilből is készülhetnek a szezon kedvelt motívumai, a virágok, a geometriai formák, s az elhagyhatatlan cica és a bagoly.

Fémhatású műanyag

Az arany a kiegészítőkön is akkora sláger, mint a vibráló pink, a neonzöld vagy a szintén neon narancsos-piros. Apró láncok vagy hatalmas műanyag ékszerek, mindegyik trendi, csak a megfelelő ruhát kell hozzá kiválasztani.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek