Bors recept: Tárkonytól illatozik a tepsis csirke

Bors-recept
PUBLIKÁLÁS: 2010. július 16. 08:55
Ma egy igazi nyári menü receptjét osztja meg olvasóinkkal Rákóczi Feri, a Bors főszakácsa. Sovány csirkehús, sok-sok friss zöldség és – a szakács szomját csillapítandó – néhány hűvös rozéfröccs szükséges hozzá.






Heti ajánlat: Grillezett zöldséges csirkemell

Hozzávalók:

Elkészítés:

Tálalja barna rizzsel!





Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.