Igor Nicsenko: Ez a meccs nyerhető!

Az egykori magyar gólkirály szerint kevés helyzetet hoz a 90 perc, de mivel az FTC egységesebb csapat, lesz okunk az örömre.
Az egykori magyar gólkirály szerint kevés helyzetet hoz a 90 perc, de mivel az FTC egységesebb csapat, lesz okunk az örömre.

Igor Nicsenko, a Győrben edzősködő egykori ász felvidít bennünket a véleményével. Úgy véli, a hat közül ez az a csoporttalálkozó, amelyik megnyerhető.

Az első erőpróba, a Barcelona elleni, idegenbeli 1-5 emlékét biztosan feledte már valamennyi zöld-fehér játékos – mond­ta lapunknak Igor Nicsenko.

Igor „herceg” győzelmet vár egykori csapatától © Nemzeti Sport

Sze­rintem a Di­namo sem sokáig szomorkodott a Juventus el­leni otthoni (0-2) veresége okán. Ne­kem feltűnt, hogy az olaszok ed­zője, Andrea Pirlo egyelőre csak találgatja, hogy négyféle taktikai elképzelése közül melyiket vesse be. Ebből adódott egy-két Dinamo-helyzet.

A kijeviek a három pontért jönnek Budapestre. A hat nyelven beszélő román mesterük, Mircea Lucescu előtt nyitott könyv a Fe­rencváros játéka.

Két 22 éves Dinamo-játékosra kell figyelni – tanácsolta Nicsenko. – Az Izraelben született Viktor Cigankov a középpálya ura. Ha kell, a jobb és bal szélen egyaránt egyéni betörésre vállalkozik. Vigyázni kell rá, elég pontosan tüzel. Nem csoda, hogy a Manchester United és Valencia már kereste. Má­sik középpályásuk, Mikola Sa­parenko is pengés játékos.

Nicsenko, ha pályára lépett, félhettek a hátvédek © Nemzeti Sport

Nicsenko ab­ban bízik, hogy a korábban a Dinamót is dirigáló, ma már Fradi-edző Szerhij Rebrov az ukránokat kiválóan ismeri.

Rebrov egykori kijevi mágiájának az volt a titka, hogy rendet tartott az öltözőben. Mivel mindkét tréner a védekezés nagymestere is, ezért kevés ziccert hoz a találkozó. Ezekből a Fradi fog legalább egyet értékesíteni.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors