Európa-bajnokság

Ettől féltünk, Szoboszlai Dominik elismerte, amit eddig csak sejtettünk

Létrehozva: 2024.06.24.

Szoboszlai Dominik a skótok elleni 1-0-s győzelem után Varga Barnabás állapotáról, és a saját helyzetéről is beszélt a labdarúgó Európa-bajnokságon.

A magyar válogatott Csoboth Kevin góljával 1-0-ra verte Skóciát, és ezzel életben tartotta továbbjutási esélyeit. A nap hőse Szoboszlai Dominikkel együtt nevelkedett, gyerekkoruk óta ismerik egymást.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Csoboth volt a meccs hőse Fotó: AFP

"Az egész csapatra büszke vagyok, mert nem adtuk fel. Csoboth Kevin megérdemelte ezt a gólt, kiskorom óta ismerem, láttam, hogy mennyi munkát tett bele. Még akkor is, amikor nem úgy jött ki neki a lépés. Megérdemelte." - mondta Szoboszlai Dominik.

A Liverpool sztárja azt is elárulta, amit eddig csak sejtettünk. Valóban nem egészséges.

Voltam már jobb állapotban is, fáj mindig a lábam. Az utóbbi két napot regenerációra használtam. Most remélem, lesz időm regenerálódni a következő meccsre, jól leszek. 

Varga Barnabásnak műteni kell az arccsontját, Szoboszlai elmondta, az ő állapota és gyógyulása mindennél fontosabb.

"Boldogság van, de Barnira is gondolok, úgy vélem, sokkal fontosabb az ő gyógyulása, mint az, hogy maradt reményünk a továbbjutásra. Nem lehettünk annyira felszabadultak, de aztán jött a hír, hogy jobban van. Én voltam az első, aki odament hozzá, láttam mi van, nem értem a protokolt, miért nem rohannak ilyenkor a mentősok a hordággyal, ez mindenkiben kérdés. Remélem, mindenki észbe kapott, mert pár másoderpc életet menthet. Remélem, soha többé nem kell ilyet átélni. Ezzel valamit kell csinálni, mert gyalogoltak a hordággyal, miközben Barni az életéért küzdött." 

Marco Rossi szövetségi kapitány megerősítette, Szoboszlai valóban nincs 100 százalékos állapotban.

"Dominik nem százszázalékos. Kisebb izomfájdalmai vannak, nem edzett a németek és a skótok elleni meccs között, regenerációs edzéseket végzett, kezeléseken vett részt. Viszont mindenképpen játszani akart, és Szoboszlai nélkül nincs magyar válogatott! Nem tagadom, megfordult a fejemben, hogy a hajrában lecserélem, mégsem tettem, mert mindig van benne egy váratlan húzás."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek