Európa-bajnokság

Marco Rossiék meglátogatták Varga Barnabást a kórházban - Fotó

Létrehozva: 2024.06.25.

Módosítva: 2024.06.25.

Varga Barnabás jól van, kedden már "fogadónapot" tartott a stuttgarti klinikán. A magyar válogatott csatárát meglátogatták társai.

Kedden a déli órákban válogatott csapattársai meglátogatták Varga Barnabást a Klinikum Stuttgartban, ahol a nemzeti csapat csatárát a vasárnapi sérülése után hétfőn megműtötték. A Ferencváros gólvágója a körülményekhez képest továbbra is jól van, és nagyon örült a küldöttségnek.

Varga a skótok elleni meccsen sérült meg, egy ütközés után több csont eltört az arcában és agyrázkódást szenvedett. A stuttgarti intézmény arcsérülésekre szakosodott orvosainak tájékoztatása szerint a beavatkozás komplikációmentes volt, így a magyar válogatott támadója szerdán már el is hagyhatja a kórházat. A továbbiakban az orvosok javaslata alapján döntenek arról, hogy Varga hova utazhat, mivel utazhat, csatlakozik-e a válogatotthoz, avagy hazatér Magyarországra. 

Ha a C csoport kedd esti meccsén Anglia legyőzi Szlovéniát, akkor a magyar válogatott bejut a nyolcaddöntőbe, és július elsején Frankfurtban Portugáliával találkozik.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek