Szerelem

Már megint? Gécsek Fanni nyomában lépked Szoboszlai új párja

Létrehozva: 2024.05.29.

Módosítva: 2024.06.01.

Szoboszlai Dominik a Liverpool legutóbbi focimeccse után fotózkodott először nyilvánosan új szerelmével, Buzsik Borkával. Ha hinni lehet egy tavalyi hozzászólásnak, a labdarúgó új kedvese tavaly ilyenkor mással volt kapcsolatban.

Napok óta egyre több új információ lát napvilágot Szoboszlai Dominikkal és új szerelmével kapcsolatban. A fiatalokról a Bors először áprilisban írt, de akkor még csak pletykaszinten merült fel, hogy a Liverpool focistájára újra rátalált a szerelem. 

Szoboszlai Dominik lőtte az első gólt, aztán kirázta a hideg a szurkolók ünneplése hallatán
Szoboszlai mrá nem szingli Fotó: MTI

Az első nyilvános fotó másfél hete készült el, a Liverpool utolsó bajnokija után Szoboszlai Borkával, valamint a lány testvérével, Zsókával fotózkodott. Sőt, videó is készült arról a pillanatról, akikor a szerelmesek kettesben álltak a kamera elé. Nem sokkal később egy olyan videó látott napvilágot a TikTok-on, mely Szoboszlai mellett Borka ül az autóban.

Buzsik Borkáról azt lehet tudni, hogy székesfehérvári, egy cég marketing- és PR-szakértője. A sport sem idegen tőle, korábban szinkronúszó volt, emellett modellkedik is. És egy tavalyi bejegyzés a Reddit-en  egy újabb titkot leplezett le a csinos szőke lányról. Ha hinni lehet az egyik hozzászólónak, akkor Borka egy éve egy olyan fiúval volt kapcsolatban, aki korábban Gécsek Fanni kedvese volt. 

A hozzászóló azt írja, Borka Sydney van den Bosch jó ismerőse, egy menő üzletben dolgozik, és megemlíti Gécsek egykori partnerét, akivel "jár".

Mint ismert, Gécsek Fanni Szoboszlai szerelme is volt évekig, a pár tavaly szeptemberben, három év után szakított egymással, pedig sokan már az eljegyzést vizionálták kettejükkel kapcsolatban.

Borka egyébként éppen azután tette nyilvánossá az Instagram-profilját, hogy kiderült, együtt van Szoboszlaival.

Borka a hét elején 8 ezer követővel büszkélkedhetett, a szám azóta 11 ezerre nőtt. 

Érdekesség még, hogy Borka édesapja a mai napig focizik Abán. Az 50 éves Buzsik Zsolt szövetségi adatlapját ide kattintva nézheted meg. Emellett az apukának zöldségkereskedése van szintén Abán. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek