Újra Liverpoolban

Ezt bánhatja Szoboszlai, Jürgen Klopp máris visszatér

MM

Létrehozva: 2024.05.26.

Miközben Szoboszlai Dominik már gőzerővel készül az Eb-nyitányra, Jürgen Klopp visszatér az Anfield Roadra.

Klopp nagyon elégedett vele: Szoboszlai újabb magyar tehetségeknek tört utat az Anfield Roadra?

Forrás: Getty Images

Kilenc év után, a napokban könnyes búcsút vett Jürgen Klopp a Liverpool labdarúgócsapatától, a szurkolóktól és az Anfield Roadtól. Szoboszlai Dominikék emlékezetes bulival, sőt lapértesülés szerint az edzői stáb minden tagjának Rolex luxusórákkal köszönték meg a közös munkát. Mégis, a német edző már június közepén visszatér az angol sztárklub stadionjába.

Klopp búcsúzóul már énekelt az Anfielden, most a nézőtéren tombolhat kedvenc Taylor Swift-slágereire
Klopp búcsúzóul már énekelt az Anfielden, most a nézőtéren tombolhat kedvenc Taylor Swift-slágereire     Fotó: AFP

Igaz, ezúttal nem a pályára, sőt nem is az Anfield kispadjára megy Klopp, hanem a nézőtérre. A felesége, Ulla ugyanis jegyeket vett Taylor Swift liverpooli koncertjére. Az Európában turnézó amerikai énekesnő – Travis Kelce NFL-sztár kedvese – június 13-án, 14-én és 15-én is fellép Szoboszlaiék pályáján. 

Klopp nemrég egy kérdezz-felelek alkalmával elárulta, hogy újabban Swift egyik slágerét ("Shake It Off") hallgatja a legszívesebben.

A szintén zenekedvelő Szoboszlai Dominik persze ezúttal nem láthatja majd viszont szeretett (ex)edzőjét Liverpoolban, hiszen a magyar válogatott június 15-én, Svájc ellen kezdi az Európa-bajnoki szereplését Kölnben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek