Örömhír

Végre szuper hírt kapott Michael Schumacher családja

LL

Létrehozva: 2024.05.17.

A hackerek sem tudták megakadályozni: őrült összegért keltek el Michael Schumacher ereklyéi. A remélt summa dupláját fizették az érverésre bocsátott, ritka kincsekért.

Az előzetesen remélt összeg kétszereséért, mintegy 4,1 millió euróért (1,6 milliárd forint) kelt el Michael Schumacher nyolc luxus karórája, amelyeket árverésre bocsátott a családja.

Michael Schumacher (balra) és Jean Todt: munkatársakból jó barátok lettek
Michael Schumacher (balra) és Jean Todt: munkatársakból jó barátok lettek        Fotó: AFP

A Christie's aukciósháznál kalapács alá került méregdrága időmérők között nem csak "sima" különlegességek voltak, de egyedi, a Forma–1 legendája számára készíttetett órák is. Ezeket hajdani főnökétől, az őt máig barátként látogató Jean Todttól kapta, a Ferrarinál együtt elért sikereik emlékére (Schumi 1996-tól 2006-ig szolgált a Todt vezette olasz istállónál, és 2000-től sorozatban 5 világbajnoki győzelmet aratott). 

Hackertámadás miatt egyébként egynapos csúszással rendezték meg az online aukciót.

A legtöbb pénzt – 2,5 millió eurót (966 millió forint) – egy Patek Philippe márkájú karóra hozta a konyhára. 

A fenti képre kattintva végignézheted a 8 darabos óragyűjteményt!

A 2013 végén csaknem végzetes síbalesetet szenvedett Michael Schumachert már 10 éve svájci otthonában ápolják, a családja gondosan titkolja az egészségi állapotát.

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek