Fotó

Összeszorul a szív attól, ami Michael Schumacher oldalán megjelent

Bors

Létrehozva: 2024.05.14.

A sportoló családja osztott meg egy fotót, ami számos emléket ébreszt mindenkiben.

Michael Schumacher családja osztott meg egy fotót Instagramon a sportolóról, ami 1994-ben Monacóban készült, amikor is a versenyző megszerezte első pole pozícióját. A néhány órás posztot már közel 60 ezren kedvelték és elözönlötték a hozzászólások a bejegyzést.

Remélem egyszer jó híreket kapunk rólad, küzdj tovább

- írta sok más jókívánság mellett egy rajongó. Mindenki nagyon aggódik a versenyzőért, főleg azután, hogy elárverezték luxusóra-gyűjteményét, majd többek között használt cipőit, kesztyűit és sisakjait is eladásra kínálták.

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet, amikor feleségével, fiával és lányával Franciaországban tartózkodtak. Aznap nem sokkal délelőtt 11 óra után letért a pályáról, hogy egy másik síelőnek segítsen, de szikláknak ütközött, és olyan erővel ütötte be a fejét, hogy a sisakja kettétört. Eleinte magánál volt, de aztán kómába esett, azonnali agyműtétre volt szüksége. Úgy tudni, hogy jelenleg a svájci Glandben, a Genfi-tó partján fekvő otthonában ápolják, de az állapotáról azóta nem ad hírt családja.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek