LEBUKOTT

Becsajozott a Forma-1-es sztár, hazugságvizsgáló buktatta le

(s)

Létrehozva: 2024.05.16.

Gyorsan az Forma-1 poszterfiúja lett Lando Norris, aki megszerezte első vb-futamgyőzelmét Miamiban, a regnáló világbajnok Max Verstappent szorította le a dobogó legfelső fokáról. Viszont nemrég hazudott.

Egyre inkább úgy tűnik, rátalált a szerelem Lando Norrisra. A Miamiban élete első Forma-1-es futamgyőzelmét megszerző McLaren-pilóta Margarida Corceiro portugál modellel és színésznővel flörtöl, bár kettejükről nem túl sok közös fotó jelenik meg. 

F1 Miami Grand Prix 2024
Norris boldogabb, mint valaha Fotó: NurPhoto via AFP

A hölgy amúgy bukik a sportolókra; miután tavaly szakított a Chelsea korábbi futballista-sztárjával, Joao Felix-szel, májusban ott üldögélt a 24 éves F1-s pilóta Fiat Jolly-jában, írta a Daily Mail.

A románcukról szóló pletykálkodások során Norris bevallotta, korábban sose volt barátnője. Igen ám, de a Sky Sports adásában egy hazugságvizsgálóra csatlakoztatták. Ezt a kérdést tették fel neki: van-e más barátnője jelenlegi kedvesén kívül? Norris elmosolyodott, és nemmel válaszolt. 

Ezután ezt kérdezte beszélgető partnere: "Sok barátnőd van?” A válasz ekkor már - ideges nevetés közepette - „igen” volt…

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek