Magas labda

Felbolydult a sportvilág Serena Williams pár szavától

LL

Létrehozva: 2024.05.23.

Serena Williams 21 hónap után visszatérhet a teniszpályára. Sosem mondta ki, hogy visszavonul, de utalt rá, hogy már mások a tervei.

Közel 21 hónapja játszotta eddigi utolsó meccsét Serena Williams, de most elhintette, hogy esetleg visszatérne teniszezni. Legalábbis erre (is) lehet következtetni a szavaiból, amelyeket az X-en írt.

Serena Williams a miami tenisztornán is csak nézőként volt jelen, de még visszatérhet a pályára
Serena Williams a miami tenisztornán is csak nézőként volt jelen, de még visszatérhet a pályára            Fotó: Brennan Asplen / Getty Images

Készen állok újra ütni pár labdát

– kürtölte világgá a 23 egyéni Grand Slam-győzelmével az 1968 óta tartó Open-éra rekorderének számító világklasszis.

A 42 éves amerikai sztár tavaly augusztusban adott életet második kislányának, Adirának (az első, Olympia már 6 éves). 

Előtte szűk egy évvel, 2022 szeptemberének elején játszott utoljára, akkor az ausztrál színekben versenyző Ajla Tomljanovic győzte le a US Open 3. fordulójában. Akkor már sokan Serena közelgő visszavulásáról beszéltek, de ő mindig kerülte, hogy kategorikusan kimondja: nincs tovább.

Többször utalt arra, hogy más irányt vett az életében; hogy a karrierje helyett inkább már a családját és a divatbrandjét építi – de...

– Sosem használtam a visszavonulás szót. Nekem nem tűnik modern szónak. Már régóta gondolkodom változtatáson, de óvakodom ennek a szónak a használatától. Talán a fejlődés a legjobb szó a bennem zajló folyamat leírására – mondta korábban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek