PER

Borzalmas, mit tennének Pelé holttestével Brazíliában

(s)

Létrehozva: 2024.01.26.

Egy brazil nő a 13 hónapja elhunyt futballista legenda, Pelé holttestének exhumálását követeli.

Megdöbbentő kéréssel fordult egy 60 éves brazil nő a helyi hatóságokhoz. Maria do Socorro Azevedo azt állítja magáról, hogy a 2022 decemberében elhunyt, háromszoros világbajnok labdarúgó Pelé lánya – írja a Daily Mail. Annak érdekében, hogy ezt kétséget kizárólag bebizonyítsa, közel öt éve apasági pert indított, de az ügy elavult. Ezúttal egy ügyvédet kért fel perújrafelvételre. A döntő szót a DNS-vizsgálat mondhatja ki, de ahhoz a legenda földi maradványainak exhumálása szükséges. 

Fotó: AFP

Pelé 82 évesen halt meg 2022. december 29-én egy Sao Paulo-i kórházban vastagbélrákban. A klasszis háromszor nősült, hivatalosan hét gyermeke van, bár az egyik a mostohalánya. Azevedo ügyvédje szerint ügyfele DNS-tesztje "nagy valószínűséggel" vérkapcsolatot mutat ki Pelével. A szakember kifejtette, „nincs más lehetőségük” mint Pelé holttestének exhumálását kérni a „helyzet megoldása érdekében”.

Maria do Socorro Azevedo asszony egy brazil tévéműsorban nyilvánosan beszélt arról, hogy valóban Pelé lánya, de nem érdekli a halott sztár pénze. Elárulta, néhai édesanyja sohasem mondta el a brazil válogatott és a Santos egykori támadójának, hogy várandós.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek