Visszatér

Itt a bizonyíték, az FC Barcelona a botrány ellenére sem utálja Shakirát - fotó

lm

Létrehozva: 2023.09.19.

Shakira nagylelkű gesztust tett szülőhazájában, Kolumbiában, a világhírű énekesnő egy oktatási központot adott át Barranquilla városában. A finanszírozásba beszállt az FC Barcelona alapítványa is.

Shakira emberségből jelesre vizsgázott, a világhírű énekesnő hazájában, Kolumbiában egy oktatási központot építtetett fel Barranquilla városában, amely mintegy 1000 diáknak segít majd abban, hogy elvégezhessék általános és középiskolai tanulmányait. A finanszírozásba beszállt az FC Barcelona alapítványa is, a megnyitón pedig Shakira a klub mezével pózolt, szúrta ki a The Sun. Ez azt jelenti, hogy a klubra nem volt hatással a csapat egykori játékosa, Gerard Piqué és Shakira botrányos viszonya.

Az énekesnő egészen tavaly nyárig több mint tíz évig egy párt alkotott Gerard Piquével, aki 14 éven keresztül játszott a Barcelona felnőttcsapatában, amellyel gyakorlatilag minden trófeát bezsebelt. A pár azonban Piqué hűtlensége miatt külön vált.

„A magam és a Pies Descalzos Alapítványom nevében szeretném kifejezni hatalmas hálámat és büszkeségemet azért, hogy olyan szövetségeseim és barátaim vannak, mint például a Barranquilla Polgármesteri Hivatal, a La Caixa Banki Alapítvány, az FC Barcelona Alapítvány és az Oktatási Alapítvány LCI. Az új álom egy új iskola építése Barranquillában, és továbbra is támogatni kell a lányokat, fiúkat és fiatalokat a városban” – mondta a megnyitóünnepségen Shakira.

Az énekesnő az előző héten még az MTV Video Music Awards (VMA) gálán lépett fel, ahol a legjobb közreműködés kategóriájában díjat nyert Karol G-vel az oldalán. Az eseményen két ízben is odapörkölt volt párjának, Piquének, akinek egy dalcímmel és egy videóval üzent.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek