Kiütés

Shakira képtelen leállni, újfent porig alázta Piquét

lm

Létrehozva: 2023.09.14.

Shakira elképesztő előadást tartott szerdán este az MTV Video Music Award (VMA) gáláján. A kolumbiai énekesnő a színpadon és a vörös szőnyegen is megalázta korábbi párját, a futballista Gerard Piquét.

Shakira volt az egyik sztárfellépő a rangos MTV Video Music Award (VMA) szerda esti eseményén. A kolumbiai énekesnő kapott a lehetőségen és két ízben is porig alázta korábbi szerelmét, a Barcelona egykori futballistáját, Gerard Piquét.

Shakira először a vörös szőnyegen árulta el a The Sunnak, hogy új dala a The Boss (a főnök) nevet kapja majd. Ez pedig azért roppant különös, mert az énekesnőt Piqué barátai hívták így gúnyból, miután Shakira szinte soha nem engedte el a korábbi hátvédet a haverokhoz, hanem otthon tartotta.

Ezt követően egy hatalmas tízperces show-t csinált a színpadon, ahol a legismertebb dalait adta elő. Itt megszólalt a BZRP-vel készített közös szám, ami egy bosszúdal Piquének, aki korábban rendszeresen félrelépett  Clara Chia Martíval. Ebben a dalban oylan sorok szerepelnek, mint például a „lecserélted a Ferrarit egy Twingóra”,  vagy „lecserélted a Rolexet egy Casióra”. Az ikonikussá vált szövegrészleteke a The Sun beszámolója szerint a közönség torka szakadtából üvöltötte.

Piqué a szakítás óta igyekszik kimaradni a balhéból, bár az imént említett bosszúdalra annak idején reagált: egy Twingóval érkezett meg az egyik megbeszélésére.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek