Katinka

Hoppá! Hosszú Katinka újra edzésbe állt! - Videó

sk

Létrehozva: 2023.09.10.

A büszke édesanya egyelőre nem nyilatkozott a terveiről.

Egy hónappal a szülése után újra edzésbe állt Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő augusztus elején hozta a világra a kis Kamíliát, természetesen ezekben a hetekben kizárólag a kislánya közi le az Iron Lady mindennapjait. Arról persze szó sincs, hogy Katinka felhagyna a sportolással.

Hosszú Katinka
Fotó: Dömötör Csaba

Az úszónő legújabb, 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában azt láthatjuk, hogy Katinka szentendrei otthonukban a futópadon izzasztja magát. A videót ide kattintva nézheted meg.

Hosszú eddig nem nyilatkozott konkrétan arról, folytatja-e a pályafutását. Három éve ugyan még arról beszélt, hogy a családalapítás egyben karrierje végét is jelenti majd. Idén, állapotosan viszont már azt mondta, bármit hozhat a jövő.

Kilenc hónap múlva mindenesetre olimpiát rendeznek Párizsban, óriási durranás lenne, ha Katinka édesanyaként versenyezne hatodik olimpiáján.

Katinka már 15 évesen, 2004-ben olimpikon lett, azóta egyetlen nyári játékot sem rendeztek nélküle. A csúcs a riói esemény volt, 2016-ban három aranyat és egy ezüstöt nyert.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek