SZENVEDÉLY

„Ez őrület, tetszik!” – Szoboszlai elárulta: ez varázsolta el Liverpoolban

MM

Létrehozva: 2023.08.02.

Ellenfélként is feltűnt neki, amit most közvetlen közelről, nap mint nap tapasztal. Szoboszlai Dominik nem győz áradozni új edzőjéről.

Szoboszlai Dominik terjedelmes interjút adott a Liverpool FC honlapjának. A 70 millió euróért (27 milliárd forint) igazolt magyar futballista többek között arról beszélt, milyen gyorsan lezajlott a szerződtetése az angol sztárklubhoz, és mit gondol Jürgen Klopp vezetőedzőről.

Szoboszlai Dominik új klubja, a Liverpool mezében
Szoboszlait a liverpooli szurkolók mellett Klopp szenvedély fogta meg leginkább (Fotó: liverpoolfc.com)

A magyar válogatott 22 éves csapatkapitánya kiemelte: édesapjával (a korábbi NB I-es focista Szoboszlai Zsolttal) és ügynökével, Esterházy Mátyással mindig hárman hozzák meg a döntéseket. Ezúttal nyaralás közben olvasott a Liverpoollal kapcsolatos pletykákról, kérdezgette is menedzserét, de mindig azt a választ kapta tőle: „Csak ne aggódjak, várjak”. Amikor aztán komolyra fordultak a dolgok, három nap alatt nyélbe ütötték az átigazolást.

Szoboszlai évekkel korábban a német Pool-menedzsert nevezte a világ legjobbjának, akivel később szeretne együtt dolgozni. Személyes tapasztalata már volt „Kloppóról" (és az Anfield Road hangulatáról), hiszen még az osztrák Salzburg tehetségeként játszott a liverpooliak elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccseken (3-4, 0-2).

– Ez az egyik legjobb stadion, ahol valaha játszottam, pedig sok stadionban játszottam már. A szurkolók fantasztikusak voltak, az ellenfél játékosai is hihetetlenül jók voltak. 

És a menedzser, a szenvedélye őrület, és tetszett. Persze kedves fickó és kiváló személyiség, ugyanakkor elképesztő energia árad belőle a pálya szélén... Mintha ő is szeretne velünk játszani. Néha úgy érzem, legszívesebben befutna és szerelné az ellenfelet 

– áradozott Kloppról új magyar ásza.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek