Legjobbak

Szoboszlait már most imádják, Dárdai bánatában ide utazott

sk

Létrehozva: 2023.07.22.

Ezek voltak a legolvasottabb sport témájú cikkek a héten.

Július 10-én kezdődtek újra az edzések a Liverpoolnál, Szoboszlai Dominik másnap csatlakozott új klubjához, ahol rögtön letette a névjegyét, a laktát teszten a második legjobb eredményt érte el. Vasárnap pedig megszerezte első kamerán rögzített gólját is egy remekül felépített támadás után. A hasonló jelenetekért imádni fogják Szoboszlai Dominikot Liverpoolban.

Kudarccal zárult a szezon vége a Hertha Berlin számára. A gárda kiesett a német élvonalból, így Dárdai Pál vezetőedző, valamint két fia is a másodosztályra készülhet. A gyermekek közül különösen Márton az, akit megviselt a búcsú, mivel ő a pályán élte meg a csalódást. Sőt, a szezon végén az U21-es Európa-bajnokság sem úgy sikerült a számára, ahogy eltervezte.

Bántott a dolog. A bajnokság után a barátnőmmel elutaztunk egy hétre Spanyolországba, ott ki tudtam kapcsolódni. Az Európa-bajnokság után viszont tényleg csak négy nap szabadságom volt, aztán kezdődött a felkészülés.

– mondta a klub honlapjának Dárdai Pál középső fia

Dárdai Mártonnak nem sok ideje maradt pihenni

A hét negatív szenzációja a Ferencváros focicsapatának BL-búcsúja volt. Kubatov Gábor klubelnök nem sokat gondolkozott a Klaksvik elleni kiesés után, szinte azonnal kirúgta Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzőt.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek