Kudarc

Csercseszovot menesztette a Ferencváros

CHI

Létrehozva: 2023.07.19.

Módosítva: 2023.07.19.

A Klaksvík elleni kudarc után a Ferencváros menesztette Sztanyiszlav Csercseszovot.

A Ferencváros hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a feröeri KÍ Klaksvíktól a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának szerdai visszavágóján, így 3-0-s összesítéssel búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól. Kubatov Gábor, az FTC elnöke a Facebook oldalán azt írta, a "Sztanyiszlav Csercseszovval történő személyes megbeszélésem eredménye, hogy nem dolgozunk tovább együtt."

Sztanyiszlav Csercseszov, az FTC fájó búcsúja után elvitte a balhét, magára vállalta a kudarcot, de akkor úgy hitte, csütörtökön még ő tart edzést a csapatnak.

"Minden játékos önmagában játékos, de ha egy csapat ilyen teljesítményt mutat, mint ma, arra választ kell adnia az edzőnek. Ez a kudarc nem a játékosok hibája, én nem készítettem fel őket, ez az én hibám. Erre aludni kell, csütörtökön 10.30-kor edzés lesz, és meg kell tenni a következő lépést. Nem egyszerű a helyzet, sok új játékos van, akadnak nehézségek, de ez nem ok arra, hogy igy játsszunk. Magamra vagyok dühös." - mondta a vereség után az orosz szakember az M4 Sportnak.

Csercseszov 74 mérkőzésen vezette a Ferencvárost, 41 győzelmet, 13 döntetlent és 20 vereséget ért el a csapattal, idén tavasszal hosszabbította meg a szerződését 2024 nyaráig.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek