FRADI

"Eddig a tenyerükön hordozták" - meghökkentek Csercseszov menesztésén Oroszországban

CHI

Létrehozva: 2023.07.21.

Sztanyiszlav Csercseszov egykori játékosa nem érti, miért menesztették a Ferencváros orosz edzőjét.

A KÍ Klaksvik elleni Bajnokok Ligája-selejtező kudarcot követően a Ferencvárosnál menesztették Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzőt. Egy korábbi orosz válogatott futballista, Csercseszov korábbi játékosa, Vlagyimir Granat ugyanakkor kiakadt amiatt, hogy távoznia kellett az edzőnek - írja az mno.hu.

Sztanyiszlav Csercseszov
Sztanyiszlav Csercseszov Fotó: fradi.hu

"Váratlan és méltatlan ez a döntés. Ha megnézzük Sztanyiszlav Csercseszov magyarországi eredményeit, akkor azt látjuk, hogy sikeres időszak van mögötte. Eddig a tenyerükön hordozták, bevitte a csapatot a csoportkörbe, megérték a tavaszt, bajnokok lettek, és most egy vereség után kirúgták. A döntés már csak azért is méltánytalan Csercseszovval szemben, mert már elkezdődött az idény, s minden csapatnak megvan már az edzője." – méltatlankodott az egykori orosz válogatott hátvéd, aki még a Dinamo Moszkvánál volt Csercseszov játékosa.

Az 59 éves orosz tréner 2021 decembere óta irányította a Ferencvárost, mellyel az idén a bajnokság megnyerése mellett a nyolcaddöntőig jutott az Európa-ligában. Az FTC a BL-kiesés után a Konferencia-liga selejtezőjében folytathatja, melynek második fordulójában az ír Shamrock Rovers együttesével találkozik.

A Ferencváros ideiglenesen Máté Csabát bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek