Unalom

Megszólaltak Messiről Amerikában, döbbenetes, mit mondtak róla

lm

Létrehozva: 2023.06.17.

Jelenleg még az argentin válogatottal készül Lionel Messi, akit csak az elkövetkező hetekben mutatnak be az Inter Miaminél. A tapasztalt játékos és a vezetőedző addig nem is akar foglalkozni Messivel, amíg nem érkezik az Egyesült Államokba.

Június 7-én pont került Lionel Messi átigazolási szappanoperájának a végére, az argentin világbajnok végül az Al-Hilal és a Barcelona helyett az Inter Miamit választotta. Hivatalosan még nem mutatták be a 35 éves játékost, aki a Paris Saint-Germainnél való elválása után jelenleg az argentin válogatottal készül.

Antonela Roccuzzo és Lionel Messi
Lionel Messi és családja egyelőre még nem érkezett meg az Egyesült Államokba Fotó: Jean Catuffe

A nagy pillanat tehát még várat magára, és nagyon úgy néz ki, hogy amíg Messi nem érkezik meg az Egyesült Államokba, addig az Inter Miaminél sem foglalkoznak a hétszeres aranylabdással.

Őszintén, mi a következő mérkőzésekre koncentrálunk. Egyelőre még nem érkezett meg, mi pedig bejutottunk a US Open Kupa elődöntőjébe, ami számunkra történelmi siker

 – nyilatkozta a CBS Miami csatornáján DeAndre Yedlin, az együttes hátvédje. A 29 éves jobbhátvéd megfordult a Tottenham, a Sunderland, a Newcastle és a Galatasaray-ban is, az amerikai válogatottban 78-szor lépett pályára.

Nagyon nehéz a klubon belül egy olyan dologról beszélnünk, ami tulajdonképpen még nem történt meg. Az előttünk lévő feladatokra kell összepontosítanunk, az elkövetkező meccsek nagyon fontosak lesznek számunkra

 - mondta Javier Morales, az Inter Miami argentin vezetőedzője.

Messit június 30-ig még a PSG-hez köti a szerződése, ezt követően három hétre nyaralni megy a családjával, s csak utána csatlakozik új kenyéradójához. Ha minden jól megy, július 21-én, a Cruz Azul elleni Ligakupa-meccsen debütálhat az Inter Miamiban.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek