Gyász

Gyászol a sportvilág. 32 éves korában elhunyt az olimpiai aranyérmes sportoló

Létrehozva: 2023.05.03.

Azt egyelőre nem tudni, mi vezetett a tragédiához.

Tragikus hirtelenséggel hunyt el Tori Bowie olimpiai aranyérmes futó, a sportoló mindössze 32 éves volt. A szörnyű hírről az Amerikai Atlétikai Szövetség számolt be szerdán. Az, hogy mi okozta az atléta halálát, egyelőre nem tudni.

Megdöbbenve osztjuk meg a rendkívül szomorú hírt, hogy Tori Bowie elhunyt. Elveszítettünk egy ügyfelet, egy kedves barátot, egy lányt és egy nővért. Tori bajnok volt... olyan fényes jelzőfény, amely olyan fényesen ragyogott! Valóban összetört a szívünk, és imádkozunk a családjáért és a barátaiért

 - írta a sportoló menedzsmentje a Twitteren.

Tori Bowie 2014-ben vált sprinterré. A 2016-os riói olimpián 100 méteres síkfutásban ezüstérmes lett, 200 méteren bronzérmes, a 4x100-as váltóval viszont olimpiai aranyérmet nyert.  2017-ben, a londoni vébén ismét győzött a váltóval, és 100 méteren sem lehetett lefutni. Aztán úgy döntött, visszatér a távolugráshoz, így a 2019-es vébén már ebben a számban indult, és 681 centis eredményével a negyedik helyen végzett. A tokiói olimpiát megelőző válogatón nem vett részt, utolsó versenyén 2022 júniusában szerepelt - írja a Mirror.


 

 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek