CSEVEGÉS

Nem titok már, Détári Lajos harmadszor is megnősült

szs

Létrehozva: 2023.01.13.

Módosítva: 2023.01.13.

Aki figyelmesen nézte a szerdai FTC-Debrecen női kézilabda-bajnokit, két egykori labdarúgó-legendát láthatott a lelátón.

Détári Lajos harmadszor is megnősült. Az egykori világválogatott magyar labdarúgó frigyét több forrás is megerősítette a Borsnak. Mucha József, a Ferencváros korábbi játékosa szerdán együtt nézte Détárival a helyszínen a Ferencváros-Debrecen női kézilabda rangadót, és lapunknak elmondta, nem véletlenül voltak ott a meccsen.

Mucha József és Détári Lajos
Mucha József és Détári Lajos a Ferencváros-Debrecen női kézilabda-meccsen Fotó: M4 Sport

"Korábban összefutottam Détári Dömével egy rendezvényen, és akkor mondtam neki, hogy jöjjön ki velem erre a rangadóra. Megígérte, és állta is adott szavát

Ő is kedveli a kézilabdát, hiszen felesége, Ági egykor a MALÉV kiváló játékosa volt. 

Mivel Détári Döme, hozzám hasonlóan, az FTC játékosaként is edzőjeként is szerepelt, érthetően zöld-fehér drukker. Együtt szurkoltunk a lányoknak.

Az M4 Sport élőben közvetítette a rangadót, és a szünetben feltűnt a képernyőn Mucha József és Détári Lajos, akik a lelátón beszélgettek.  

"A Loki elleni meccsünket menet közben legalább négyszer megnyertük, de a hajrában együttesünk figyelmetlen volt, és a lelkes hajdúságiak döntetlenre zártak, és pontot raboltak. A férfi vb-t is figyelemmel követjük, főképp azért, mert a Fradi három játékosa, Bujdosó Bendegúz, Kovacsics Péter és Lékai Máté is szerepel a válogatottban."

Détári Lajos korábban Komora Andreának és Jobszt Andreának volt a férje.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek