Botrány

Áll a bál, végleg kitiltanák a válogatottból a Fradi sztárjait

lm

Létrehozva: 2022.12.06.

Az utolsó pillanatban került ki a marokkói labdarúgó-válogatott vb-keretéből Ryan és Samy Mmaee, ám a lejtmenetük továbbra sem ért véget. Egyre többen szeretnék, ha soha többet nem lennének a válogatott tagjai.

Jól megy a marokkói válogatottnak a katari labdarúgó-világbajnokságon, azonban az észak-afrikai országban továbbra is a Ferencvárosban futballozó Mmaee-testvérekkel foglalkoznak, akik magukra haragították a helyieket.

Ryan Mmaee - testvéréhez hasonlóan - az utolsó pillanatban maradt ki a keretből Fotó: Tumbász Hédi / Nemzeti Sport

Amióta kiderült, hogy Valid Regragui szövetségi kapitány nem hívta be sem Ryant, sem Samy-t az utazó keretbe, a két futballista hátat fordított a válogatottnak és Dubaiban pihennek, a közösségi oldalakra töltöttek fel nyaralós képeket. A Bladna nevű holland portál szerint pedig ez verte ki a biztosítékot a marokkói szurkolóknál, akik követelik, hogy soha többet ne hívják be a Fradi-sztárjait a csapatba.

Ryan Mmaee 2016-ban mutatkozott be a marokkói válogatottban, és 12-szer lépett pályára. Fivére, Samy 2020-ban debütált, és eddig 10 lehetőséget kapott a nemzeti csapatban. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek