Látogatás

Megható fotók, Marco Rossi a feleségéről is beszélt a Szent István-teremben

Létrehozva: 2022.11.04.

A látogatást emléklap örökítette meg, amelyet Madaras Bence, a Várkapitányság vezérigazgatója adott át a szövetségi kapitánynak.

Marco Rossi a Szent István-terem 100324. látogatója

Forrás: Kárász Karolina/Várkapitányság

A magyar labdarúgó-válogatott népszerű szövetségi kapitánya, Marco Rossi is ellátogatott a Szent István-terembe. Továbbra is töretlen az érdeklődés a Budavári Palota elsőként újjáépített helyisége, a Szent István-terem és a hozzá tartozó kiállítás iránt, már több mint 100 ezren nézték meg. A magyar csapat kapitánya volt a 100324. látogató. A II. világháborúban elpusztult történelmi helyiség a Nemzeti Hauszmann Program részeként, az eredeti tervek alapján született újjá.

Marco Rossi emléklapot kapott a Szent István-teremben Fotó: Kárász Karolina/Várkapitányság

Az olasz labdarúgó, edző és kapitány korábban már többször ellátogatott a budai Várba, de csak most látta először az újjászületett Szent István-termet, amelyet lenyűgözőnek talált. Úgy vélte, feleségének is tetszene az aprólékosan megmunkált Zsolnay-kandalló, az olasz mesterek függönyei vagy az egyedülálló parketta látványa. A látogatást emléklap örökítette meg, amelyet Madaras Bence, a Várkapitányság vezérigazgatója adott át a szövetségi kapitánynak. A mester azt is elárulta, hogy először a feleségével járt a Budavári Palotanegyedben és jóleső érzés tölti el, amikor meglátja a Puskás Aréna körvonalait a Várból. 

Fotó: Kárász Karolina/Várkapitányság

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek