babona

Lebukott: kiderült Marco Rossi titka

bors

Létrehozva: 2022.10.13.

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya minden összecsapás előtt rituálészerűen kávézik, nemrég pedig partneri szerződést kötött a Fresh Cornerrel.

Marco Rossi már tíz éve él Budapesten, ahol felesége is sok időt tölt vele és számos magyar étel is a kedvencévé vált. Vérbeli olaszként imádja a kávét, meccsnapokon a csapat már 1,5-2 órával a kezdés előtt az öltözőben van, a szövetségi kapitány pedig rituálészerűen itt fogyaszt el kedvenc espressójából két-három csészével.

Marco Rossi fél, hogy megint nehéz ellenfeleket vonz be
"Kávéfüggőségéről" vallott Marco Rossi Fotó: mlsz.hu

Naponta négy-öt csészével fogyasztok kávét – ez kb 15 éves korom óta így van. Nekem ez segít koncentrálni, és felkészülni fejben is az előttünk álló feladatra. Mondhatni nekem ez a titkos rituálém

– fedte fel titkát Marco Rossi.

Éppen ezért érte nagy öröm a szakembert, amikor a Fresh Corner felkérte, hogy legyen a márka arca. „A márka már a felkérés előtt is ismerős volt számomra, hiszen a legtöbb hétvégén úton vagyok a bajnoki mérkőzések helyszíneire. Ezen utak során pedig a szüneteket a Fresh Cornerben szoktam tölteni: az espresso a kedvencem, ezt szoktam itt is inni – az americano nekem már túl hosszú – nyilatkozta a kapitány.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek