Atlétika

Itt a nagy bejelentés a budapesti világbajnokságról

Bors

Létrehozva: 2022.11.25.

Már csak két hetet kell várni a jegyekre.

December 12-én kezdődik a jegyárusítás a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra. Az elérhető jegyárak és a különleges kedvezmények miatt mindenki számára hozzáférhető lesz a vb, így az összes rajongó láthatja majd például a világ leggyorsabb női és férfi 100 méteres sprintereit, valamint a legjobb magyar versenyzőket az új Nemzeti Atlétikai Központban - tájékoztatták a szervezők pénteken az MTI-t.

 

 

- Mindenki számára hatalmas élményt jelent majd az atlétikai világbajnokság. 

Ott lesznek a legjobb magyar atléták, akiknek most először adhatja meg azt a plusz erőt a tiszta szívből szurkoló magyar közönség, ami a csodához kell. Kilenc izgalmas napra készülünk, Magyarország történetének legnagyobb sporteseményére, amelyet az egész világon több mint egymilliárd néző követ majd. Így lesz teljes a karácsony, hogy szeretteinket meglephetjük egy különleges élménnyel, egy jeggyel, vagy bérlettel az atlétikai világbajnokságra 

- mondta Schmidt Ádám, a 2023-as atlétikai világbajnokság kormánybiztosa.


A budapesti atlétikai vb-n minden este lesznek döntők és szinte minden este lesz magyar versenyző, akinek a hazai közönség szurkolhat. A délelőtti programok is izgalmas keverékét kínálják a versenyszámoknak és atlétáknak. Hat utcai versenyt is rendeznek Budapest legszebb városrészeiben, a maraton rajtja és célja például a Hősök terén lesz.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek