Labdarúgás

Csodavízbe fektetett, fut a pénze után a BL-győztes világsztár

szs

Létrehozva: 2022.05.11.

Amellett hogy az Aston Villa futballcsapatát edzi, üzleti vállalkozásban próbálja fialtatni a tőkéjét Steven Gerrard. Egyelőre nem sok sikerrel.

Steven Gerrard

A Liverpool és az angol futballválogatott egykori középpályása, Steven Gerrard 2015-2016-ban a Los Angeles Galaxyban kergette a labdát, és ott szeretett bele az ideális pH-értékű ásványvizekbe. Maga is fogyasztotta, majd visszatérve az öreg kontinensre, úgy döntött, 2019-től az Angel Revive nevű víz nagykövete lesz. Az ötlet jó volt, az egyik barátja vállalkozásában 25 százalékos részesedést szerzett, de egyelőre csak fut a pénze után. A Bajnokok Ligája-győztes Gerrard ugyanis egymillió fontot, nagyjából 444 millió forintot tett be a bizniszbe, hogy elkerüljék a csődöt.

Pedig a lúgos Angel Revive igencsak népszerű, és állítólag egészséges, egy fél literes palackért 900 forintnak megfelelő összeget kell fizetni. Gerrard erősen hisz a vállalkozásban. Erre jelzés: a pénzzavarban lévő haverjának nemrég 371 524 fontot (165 millió Ft) adott kölcsön. Aztán ha végre igazi kasszasiker lesz az Angel Revive, akkor visszakapja ezt az utóbbi összeget is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek