Sport

Elszólta magát Michael Schumacher jóbarátja: ilyen állapotban lehet a legenda

Bors

Létrehozva: 2021.06.25.

Egykori ferraris főnöke havonta kétszer-háromszor is ellátogat Schumiék svájci luxusvillájába. Általában titkolja, amit ott lát, de most elszólta magát.

Forrás: AFP

A legendás német autóversenyző főnökeként öt F1-világbajnoki címénél bábáskodó Jean Todt máig gyakori vendég Michael Schumacher svájci otthonában, ahol immár hetedik éve ápolják a síbalesetben megsérült családfőt. A francia sportvezető mindig kínosan ügyel arra, hogy a famíliához hasonlóan ő se áruljon el konkrétumot barátja egészségi állapotáról. Most azonban olyan kifejezést használt Schumival kapcsolatban, ami súlyos kérdéseket vet föl.

Rendszeresen látom őt. Rövidesen újra eltöltök néhány napot vele és a családjával. (...) Michael súlyosan megsérült, ami hendikepet okozott nála. Ma a családja és a körülötte lévők igyekeznek javítani az állapotán

- idézte Todtot a Focus.

A német hírportál hozzáteszi: nem tudni, hogy a hátrányt mellett fogyatékosságot is jelentő „hendikep” kifejezéssel csak Schumacher testi vagy egyben szellemi állapotára is utal-e a Le Figaro interjújában.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek