Sport

Instagramon gyűjti a nőket Neymar – többen kényeztetik egyszerre a sztárt

Bors

2020. december 28. hétfő 10:30

Ami a hölgyeket illeti, Neymar több hangszeren játszik. Az év végén két barátnője kényezteti, de további két „tartalék” is ugrásra kész.

Sűrűn cserélgeti az ágyában a csinos fruskákat a Paris SG brazil válogatott focistája, Neymar. Friss kedvence a spanyol Melodie Penalver Elchében született, Ibizán él, a Temptation Island celebfilm-sorozatban szerepel, és alaposan belezúgott a táncos lábú focistába.

Nem egyedüli a hölgykoszorúban, ugyanis Natalia Barulich is közeli kapcsolatot ápol a játékossal. Natalia az Egyesült Államokban született kubai édesanyától és horvát papától. Gyorsan kitűnt muzikális hajlamával, már ötévesen templomi kórusokban énekelt, majd olyannyira fejlesztette ebbéli tudását, hogy manapság elismert énekes, és DJ-ként is fellép.

Neymar 2020 februárjában botlott bele, tudniillik előszeretettel szörfözik Instagram-oldalakon, és amikor lát egy érdekesebb arcot, lájkolja. Még szép, hogy a kiváló karosszériájú nők rögvest válaszolnak is neki. 

És mivel Párizs Svájchoz viszonylag közel van, olykor randizik egy Liza Brito nevű zürichi leánnyal.

A sorban a Gabily nevű brazil popsztár – teljes nevén: Gabriel Batista – következik, aki „nyílt kapcsolatokban” él, és ha Neymar éppen Rio de Janeiróban jár, randiznak.

Csoda, hogy ennyi gusztusos nő koszorújában marad ereje a világklasszis futballra. Kérdés, vajon Penalverrel vagy Barunich-csal köszönti-e 2021-et?

További cikkek

Egészség

Komoly változás, szívátültetése után megszólalt Fazekas Róbert

Küzdelem

Csollány Szilveszter ötven napja van kómában, Zacher Gábor szerint van remény

Ez is érdekelhet