Sport

Elszakadt menyasszonyától Vida Kristopher

Bors

Létrehozva: 2020.04.23.

Több mint egy hónapja nem ölelhette magához menyasszonyát a lengyel Piast Gliwice magyar focistája, Vida Kristopher. Fanni nyelvvizsgázni jött haza, amikor a határokat lezárták.

Magányosan tölti a házi karantént Lengyelországban Vida Kristopher, hiába költözött ki vele menyasszonya, amikor februárban Dunaszerdahelyről a Gliwicébe igazolt. Fanni márciusban hazaugrott nyelvvizsgázni, amikor lezárták a határokat, és vissza már nem jutott.

– A szülők segítségével költöztünk, de Fanni még visszament velük Magyarországra, hogy levizsgázzon. Azonban a vizsgát és a vonatjáratokat is törölték, a határokat pedig lezárták – mesélte a Borsnak a 24 éves focista, aki decemberben Thaiföldön kérte meg párja kezét.

– Amikor öt éve Hollandiában fociztam, már gyakoroltuk a távkapcsolatot, ritkán tudott kijönni hozzám. Ezt kamatoztatjuk most, de remélem, minél hamarabb újra együtt lehetünk – mondta Vida.

A fiatal tehetség addig otthon egyedül, – a klubjától kapott edzésterv alapján – tréningezéssel tölti az idejét. Hamarosan pedig kiscsoportos edzéseket is tartanak nekik.

– Jövőre terveztük az esküvőt, amit a vírus csak abból a szempontból befolyásolhat, ha kijutunk az 2021-re halasztott Eb-re, és ott lehetek a csapatban. Személy szerint még jól is kijöhetek abból, hogy csak jövőre lesz a torna, hiszen addigra beverekedhetem magam a Gliwice kezdőjébe, és ha folyamatosan játszom, akkor talán meghívót is kaphatok a válogatottba – tette hozzá Vida.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek