Sport

Kocsimosással vezekeltek a vesztesek

Címkék
vízilabda

Bors

Létrehozva: 2020.01.04.

A borozgatás egyelőre kimarad, de kocsimosásban is remekelt Eb-re készülő női vízilabda- válogatottunk.

A január 11-én kezdődő budapesti póló Eb-n érem­esélyes együttesünk kapitánya, Bíró Attila nemcsak az izzasztó tréningek vezénylésével foglalkozik, de olyan ötletek is kipattannak az agyából, amelyek kiválóan oldják a stresszt. Legutóbb jelöltjeit két részre osztotta, majd  Keszthelyi Ritáék egymás ellen játszottak. A tét az volt, hogy a veszteseknek le kellett mosniuk a győztesek  szponzorkocsijait.

– A kőkemény szárazföldi és vizes gyakorlások után örültek a lányok az ötletemnek, élvezték a meccset is, a takarítást is, meg hogy enyhült bennük a feszültség – újságolta a Borsnak Bíró. Felmerült, hogy ha sikerül megszerezni a tokiói olimpiai részvételi jogot, a kapitány az egri borvidéken lévő családi pincébe meghívja a lányokat egy pohár italra.

– Ez az ötlet elhalt, nincs idő erre. De ami késik, nem múlik, megígértem, ha nyakukba kerül az olimpiai érem, jöhet a dínomdánom! – ma­gyarázta a kapitány. A képlet egyszerű: ha a Duna Arénában spanyol–ma­gyar Eb-döntőt rendeznek, az ezüstérmünk is elegendő az ötkarikás rajthoz, tudniillik az ibériaiak már megszerezték a kvalifikációt.

– A többi tizenegy, az Eb-n induló válogatot­tal szem­ben az az előnyünk, hogy hosszú ideje a Duna Aré­nában gyakorolunk. Bár a tágas tér szokatlan volt eleinte, de játékosaim már belőtték ma­gukat – bizakodott Bíró Attila.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek