Sport

Gratulálunk: titkos esküvőn házasodott meg Kovács Katalin olimpiai bajnokunk

Bors

Létrehozva: 2019.11.21.

Titokban kelt egybe párjával október utolsó hétvégéjén a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó Kovács Katalin. A sportolónő párja, Ádám egyébként már hat évvel ezelőtt megkérte a kezét, sőt, azóta két lányuk is született - az esküvőre mégis csak most került sor.

Katiék mindenképpen októberi esküvőt szerettek volna, hiszen ekkor ismerkedtek meg, viszont a szervezésre nem sok idejük maradt - írja a Story magazin. 

"Egy kis külső segítséggel persze, de mi találtunk ki és rendeztünk meg mindent. Pedig roppant gyorsan elmúlt az a három és fél hónap. Közben úgy éreztük, hogy a munkánk és a két gyerek mellett nem is jut időnk semmire" - magyarázta. "Nem akartunk hetedhét országra szóló lagzit, csak a családunk és a szűk baráti körünk volt jelen, nagyjából nyolcvanöt-kilencvenen lehettünk."

Amellett, hogy a pár nem a megszokott "házassági szezonban" kelt egybe, Kati ruhája sem épp tradicionális volt: "Nem hófehér menyasszonyi ruhát viseltem, hanem mályvaszínű szoknyát és arany felsőt. Eszembe sem jutott hagyományos fehér ruhába bújni."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek