Sport

Pacalpörkölttel fogy Rippel Feri - Geszler Dorottya is ott lesz a Fitbalance-on

K. K.

Létrehozva: 2019.04.27.

Május 4-én várja a sportolni vágyókat hazánk egyik legismertebb sportexpója, a Fitbalance, ahol többek között Geszler Dorottyával, Vágó Pirossal és Rippel Ferivel is találkozhatnak az érdeklődők.

Forrás: Bors

Igazi sztárparádé lesz a Papp László Budapest Sportarénában, ahol hazánk számos sportolója és híressége is tiszteletét teszi a magyar sportfesztiválon.

Az egész napos, ingyenes rendezvényen több színpadon zajlanak majd az események, a női zónában hol Geszler Dorottya mozgatja meg az érdeklődőket, hol Vágó Piros kedveskedik ínycsiklandó falatokkal, hol pedig Rippel Feri avatja be a közönséget a ketogén diéta rejtelmeibe.

– Több mint tíz éve foglalkozom pilatesszel, ami az első pillanattól teljesen magával ragadott – kezdi a Borsnak Geszler Dorottya, számos televíziós műsor háziasszonya.

– A pilates egy életforma, ami nem csak a testünkre, a lelkünkre is jótékony hatást gyakorol. Egy befelé figyelő, nagy koncentrációt igénylő, fiatalító sport, ami nem mellesleg javítja a tartást, és erősíti a gerincet. Látványosan formálja és feszesíti a testet, és tudatosságra tanít – taglalja a híresség, aki szerint a rendszeres mozgás az egészséges élet alapja.

Vágó Piros a helyes táplálkozásra esküszik, saját internetes főzőcsatornát is indított a glutén- és tejmentesen étkezőknek. 

– Édesanyámtól tanultam főzni, de a férjem ihlette a glutén- és tejmentes vlogom elindítását. Ő ugyanis mind a kettőre érzékeny, ezért otthon is igyekszem olyan ételeket készíteni, amik egy­aránt egészségesek és táplálóak. A zöldségek minden mennyiségben megtalálhatók a hűtőmben, az egyik kedvenc alapanyagom a répa, amiből szinte bármit el lehet készíteni. Legyen szó levesről, főételről vagy desszertről – mondja Vágó Piros.

Rippel Feri életét a ketogén diéta változtatta meg, és az, hogy megszervizelte a testét. 

– Nyolc éve váltottam életmódot, miután közel száz kilót nyomtam és beteg lettem. Nem éreztem jól magam a bőrömben, és úgy éreztem, ha nem teszek valamit sürgősen, annak súlyos következményei lesznek. Először 2011 környékén találkoztam a ketogén diétával, ami a zsírban és fehérjében gazdag táplálkozáson alapul. Gyakorlatilag mindent eszem, a minap például pacalpörköltet ebédeltem, persze kizárólag köret nélkül, ami ha belegondolunk, nem olyan nagy lemondás, mégis óriási segítség, hisz én magam is húsz kilótól szabadultam meg, amit azóta is tartok.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek