Sport

Dibusz Dénes: lesz bruszt bőven! - Kemény meccs lesz a bajnoki döntőnek beillő rangadó

Burkovits Ferenc

2019. április 20. szombat 09:15

Habár a Fradi nyolcpontos előnnyel várja a Mol Vidi elleni rangadót, az összecsapás igazi bajnoki döntő lesz. Fradi - Mol Vidi: Ma, 19.30, Tv: M4 Sport<br />

Forrás: Zsolnai Péter

Öt forduló során még egyetlen csapat sem hozott be ekkora hátrányt. Mindkét oldalon tudják ezt, de ettől még szikrázóan kemény találkozó várható. 

Dibusz Dénes, a Fradi válogatott kapusa nem titkolja, lesz bruszt’, hiszen mindkét csapat számára meghatározó, milyen eredmény születik.

– Szikrázni fog a levegő – ma­gyarázta Dibusz. – Bár pályán kívül nincs ellentét közöttünk. Nem állítom, hogy kebelbarátok lennénk a fehérváriakkal, de az is igaz, mindig rányomja bélyegét összecsapásainkra az óriási tét.

A Fradit hazai pályán fűti a bizonyítási vágy, szeretné elkerülni, hogy sorozatban ötödször is veszítsen a bajnoki címvédő ellen.

– A Vidinek a magyar bajnokságban kissé szokatlan a stílusa, szereti tördelni a játékot, ugyanakkor lesi a kínálkozó lehetőséget. Sok lapot kapnak a játékosai. Megnéztem a Debrecen elleni, hétközi kupameccsüket, s ha jól számoltam, 12 sárga és egy piros lap villant. Igyekeztünk felkészülni belőlük.

A Fradi-kapus arról is beszélt, hogy csapatuk védősora nemzetközi, ezért nem könnyű irányítania a társakat. Márpedig egy kapusnak ez is benne van a munkakörében. Az öltözőben és a meccseken is általában angolul értekeznek, sőt olykor a magyar társakat is angolul irányítja.

Meglehet, kabalából, de a Fradinál szó sem esik még a bajnoki címről. És különben is, csak akkor jöhet az ünneplés, ha már matematikai esélyük sem lesz az üldözőknek. Akkor aztán a harmadik csillagot is a mezre lehet varratni. Aztán jöhet a gárda megerősítése a nyáron, hogy valami emlékezeteset nyújtsanak a nemzetközi kupában.

– Nem, ne beszéljünk még a nemzetközi meccsekről, egyelőre legyen meg a bajnoki arany! – vágta rá, majd hozzátette: – Mit több: mindenekelőtt  jó lenne megverni a Vidit! Mindegy, ho­gyan, még egy talált gól is sokat érhet! 

További cikkek

Küzdelem

Csollány Szilveszter ötven napja van kómában, Zacher Gábor szerint van remény

Gyász

Most közölték: feladta a harcot a Fradi-legenda

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

borsonline.hu

Ezzel az autócsodával ment edzésre Dzsudzsák Balázs Debrecenben - fotó

she.life.hu

Olyan régóta vagyok egyedül, hogy már nem emlékszem, milyen párkapcsolatban élni

hirtv.hu

Kábítószer-birtoklás miatt körözik az ismert magyar influenszert

zaol.hu

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi társasházi lakásban éjszaka

mindmegette.hu

13 desszert, ami tökéletes batyus buliba vagy farsangi bálba

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence

szon.hu

Szörnyethalt Nyíregyházánál: percekkel a tragédia előtt tette ki kétéves kisfiát (videó)

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

origo.hu

Luxusautójával ment edzésre Dzsudzsák Balázs - kép