Sport

A Barcának drukkol Harsányi Levi és fia

Bors

2019. április 2. kedd 11:00

A műsorvezető élete a labdarúgás, a sport szeretetét már fiára, Nándira is ráragasztotta. Egy csapatnak szurkolnak, a fiú zsebpénze bánná, ha átállna egy másik gárda mellé.

Forrás: Instagram

Az, aki egy elég meggyőző videót készít és feltölti a Petőfi Rádió Facebook-oldalára, az FC Barcelona egyik főszponzora jóvoltából Harsányi Leventével együtt a katalán fővárosban, élőben nézheti meg Messiék egy mérkőzését. A győztesek emellett még egy új hűtőszekrénnyel is gazdagabbak lesznek. A Bors Harsányi Levente műsorvezetőt arról kérdezte, ő milyen apás fociélményeket kapott gyerekként, és ezekből mit ad át tízéves fiának, Nándinak.

– Kevesen tudják, de a családban a mai napig Jasin vagy Jasa a becenevem, amit még nagyon régen édesapámtól kaptam – meséli a Borsnak Harsányi. – 1972 óta Zuglóban élek és gyerekként sokat jártunk a Városligetbe apuval focizni. Nem tudom, miért, de mindig a kapuban kötöttem ki és egészen jól védtem, így apu az egyetlen aranylabdás kapus, Lev Jasin után így keresztelt el.

– A Nép­stadionba a kettős rangadókra is együtt jártunk csodálni Détárit, meg Garabát, és nagyon sokat tanultam tőle a foci világáról – magyarázza a műsorvezető, akinek első focis élményei az Aranycsapat és Puskás Öcsi történetei, amikről édesapjától rengeteget hallott.
Harsányi fia, Nándi az édesapja után FC Barcelona-szurkoló lett és neki már volt szerencséje édesapjával együtt élőben is látni Lionel Messiéket, bár a fiú kicsit szomorú volt, mert kedvencei akkor csak 1-0-ra nyertek.

– A fiamnak adom tovább az élményeket, és szerencséje, hogy én úgy beszélhetek neki Messiről, hogy már láthatja a zsenialitását, nem úgy, mint én Puskásékét – mondja, hozzátéve, hogy szerinte a fiúk olyan drukkerek lesznek, mint az apukájuk.

– Egyszer már elém állt és azt mondta: „Te, apa, mi lenne, ha holnaptól Real Madrid szurkoló lennék?” Azt válaszoltam neki, hogy nyilván akkor a zsebpénz sínylené meg a dolgot, illetve akkor a szobád is máshol lenne, amire rám nézett és annyit felelt: „Apa, tudod, mit? Maradok inkább barcás.”

További cikkek

Botrány

Óriási fordulat: Nem Szilágyi Gerda írta a botrányos sorokat

Búcsú

Döntöttek, ide temetik Csollány Szilvesztert

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 28.: az Ikrek az igazat látja, a Szűz új felismerésekre bukkan

ripost.hu

Ez kínos: G.w.M nemrég a családjával volt ott, ahol most Edinával romantikázott - Fotó

life.hu

Így reagált Szilágyi Liliána menedzsere Gerda döbbenetes vádjaira

hirtv.hu

Vezércikk: Májusig nem lesz újabb jogállamisági „forduló”

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

mindmegette.hu

A mennyei méhpempő: 8 áldásos hatása az egészségedre

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

borsonline.hu

Döbbenetes állítás: Hosszú Katinka Szilágyi Liliána miatt hagyta el Shane Tusupot?

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

origo.hu

Puszta kézzel tettek odébb egy autót a svéd kézisek Budapesten - videó