Sport

Transzikra bukik Carlos Vela?

Bors

Létrehozva: 2018.10.18.

Felesége kitart a mexikói focista mellett.

Az Arsenal korábbi csatára, a jelenleg a Los Angeles FC-ben profiskodó Carlos Vela kínos balhéba keveredett. Egy transznemű modell, Alejandra Salinas azt állítja: a focista kikezdett vele.

Még üzeneteket is közzé tett, amelyekkel azt próbálja bizonyítani, hogy a mexikói válogatott fel akarta szedni. Az üzenetekben Vale találkozóra invitálja Alejandrát, és dicséri, milyen csinosan néz ki a képeken. A modell visszautasította a közeledést, ugyanis tisztában volt azzal, hogy a labdarúgó nem egyedülálló. Valénak nagyon szép felesége és egy kétéves, Romeo nevű kisfia van.

A csatár közösségi oldalain kiadott közleményben tagadja, hogy megkörnyékezte volna Alejandrát, szerinte egy szimpla internetes csalásról van szó.

– Szégyennek tartom, hogy emberek nem fontolják meg a dolgokat és nem érdekli őket, hogyan károsítanak meg valakit a céljaik elérésének érdekében – írta Vale a közleményében. Gyönyörű felesége, Saioa Canibano kiáll férje mellett. Ezt, s hogy bízik párjában, több instagramos szerelmes fotóval is bizonyítani próbálja. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek