Sport

Elintézték magukat a lengyelek – Szenegál a nyerő afrikai csapat

Bors

Létrehozva: 2018.06.19.

Lengyelország – Szenegál 1–2

Szenegál a 37. percben szerzett vezetést. Niang a bal szélen remekül ment el, majd befelé, Manéhoz passzolt, aki lövésre készítette le a labdát. A felfutó Gueye 20 méterről lőtt, a labda megpattant Thiago Cioneken, így becsorog a jobbra elvetődő Szczesnyt becsapva a kapuba.

Az öngólt követően a második félidő 60. percében egy félelmetesen nagy védelmi hiba hozott kétgólos előnyt Szenegálnak. Egy hosszan előrebikázott labdát stukkolgattak a középpályán, aztán Krychowiak érthetetlen, ritkán látható pocsék módon saját kapuja felé „törte el” a labdát. Niang rárohant (mintha egy indítást kapott volna), elvitte a messze kijövő Szczesny mellett, aztán a kapuba kocogott vele.

Lengyelország a 86. percben tudott szépíteni. Egy középről felívelt szabadrúgásra érkezett jó ütemben a lengyel tízes, Krychowiak és ívelt fejest küldött hat méterről a hosszú sarokba. Khadim N'Diayének ezúttal nem volt esélye.

A lengyelek ugyan váltottak az utolsó 30 percre, kezdtek is jobban játszani, de elintézték magukat. Ezzel a márkőzéssel zárult a csoportkör első fordulója

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek