Sport

Tápai először ellenezte Kucsera visszatérését

(szabó)

Létrehozva: 2017.09.13.

Amint azt ko­rábban megírtuk, kétéves eltiltása leteltével Kucsera Gábor újra kajakozik, és a Római-parton edz. Pedig felesége, a kiváló kézilabdázó Tápai Szabina eleinte nem értett egyet férje dönté­sével.

– Mivel az egész család sportol, végül sikerült kialakítani a napi időbeosztásunkat – hangzott az NB I/B-s Szent István SE-ben játszó kézis. – Reggel legtöbbször én viszem a kisfiunkat, Bencét oviba éppen azért, hogy Gábor időben elindulhasson tréningezni. Amikor délután én edzek, a férjem foglalkozik Benivel, szóval mindent tökéletesen megoldottunk.

Szabina büszkén mondja, négy­éves fia egyre tehetségesebb úszó, cselgáncsedzésre is jár, és a görkorcsolyasporttal szintén ismerkedik.

– Gábor eltiltásának első évében úgy gondoltam, jobb lenne, ha egyáltalán nem kacérkodna az újrakezdéssel. Vitázni nem vitáztunk erről, hiszen nem akartam őt semmire kényszeríteni, mivel egy ugyanilyen életszakaszon magam is átestem. Aztán láttam Gáboron, mennyire hiányzik neki a sport, a mozgás, ezért végül azt mondtam, vegyél újra lapátot a kezedbe – tette hozzá.

Szabina osztja férje elképzelését, miszerint november közepe felé eldönti, érdemes-e ismét komolyabban folytatnia a kajakozást.

– Látom rajta, érzem, mennyi­re élvezi a mozgást. Az biztos, 35 évesen egyáltalán nem idős ahhoz, hogy további jó eredményekben bizakodjon. Elvégre Kammerer Zoltán 39 évesen is képes volt augusztusban vb-ezüstérmet szerezni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek