Sport

Kiss Ramóna Kölnben szorít szerelméért

(szabó)

Létrehozva: 2017.06.03.

<p>Kiss Ramóna, az RTL Klub sztárja hét évig röplabdázott, ám kiderült, otthon van a kézilabdában is. Most abban bízik, hogy a Veszprém csapata megnyerheti a hétvégi kölni Final Fourt.</p>

Forrás: Fejér Bálint

– A szüleim hosszú évek óta rajongói a veszprémi kézilabdának, ezért természetesen ott lesznek a BL-döntő négy meccsén – árulja el Ramóna. S mivel a színésznőt gyengéd szálak fűzik Lékai Mátéhoz, a bakonyi csapat válogatott irányítójához, érthető, hogy az X-Faktor csinos műsorvezetője is repülőre ült egy 15–20 tagú szurkolócsoport tagjaként. A magyar bajnok egyébként a szakértők szerint a végjáték legerősebb együttesét, a francia Paris SG-t fogta ki az elődöntőben, ám erre is megvan a válasza.

– Ezen a szinten képtelenség könnyű ellenfelet találni, az FC Barcelona és a Vardar Szkopje legalább annyira ütőképes, mint a francia együttes. Különben is, a mieink már negyedszer játszhatnak a Final Fourban, ezért rendkívül rutinosak.

Sőt Rami szerint az sem számít, hogy a PSG az idei csoportmeccseken kétszer is legyőzte Nagy La­ciékat. S, hogy milyen jótanácsokkal látja el kedvesét, Mátét?

– Sohasem szólok bele abba, mit tegyen a pályán, mert ahhoz ő ért igazán, amint az is természetes, hogy ő sem tesz megjegyzést az én munkámra.

Úgy tippel, előbb a franciákat, majd a vasárnapi aranymeccsen – legyen az ellenfél a Barcelona vagy a Vardar – is verik Lékaiék, azaz a győri női BL-diadalt a veszprémi férfiak első helye kö­veti.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek