Sport

Hazavágja a Bálint-nap a BL-t

Bors

2017. február 14. kedd 11:15

A Bajnokok Ligája a világ egyik legjobb versenysorozata, a legtökéletesebben szervezett sportesemények egyike, éppen ezért érthetetlen, hogyan tudták az egyenes kieséses szakasz nyitányát Valentin-napra tenni.

Hát most mit csináljon a szerencsétlen férfiember? Válassza a gyertyafényes vacsorát, közben meg fülhallgatón hallgassa a közvetítést? Sandítson a szeretett nőszemély válla fölött a tévére? Vagy nagyvonalúan mondjon le egy PSG–Barcelonáról vagy egy Benfica–Dortmundról?

Azt már nem! Mindkét parti mellett vannak érvek, hogy partnerünket leültessük a tévé elé (ha már a helyszínre nincs módunk kivinni).

Benfica–Dortmund

Ezzel kell meggyőzni az asszonyt: tuti lesz gól! Kedvesünknek mondjuk el azt is, hogy a portugálok az Eb-győztesek, a Benfica az ország legjobb csapata, az ellenfél meg egy gólgép, megdöntötte a csoportkör rekordját, összesen 21 találatot jegyzett, ráadásul volt egy 8-4-es partija is (amin, nem mellékes, a magyar válogatott, Nikolics is betalált). És ha kedvesünk szereti a vicces meglepetéseket, mondjuk el továbbá azt is: a portugálok megtréfálhatják a németeket.

PSG-BARCELONA MA, 20.45, TV: M4

Ezzel kell meggyőzni az asszonyt: a világ két legromantikusabb városa csap össze!

De ha ez nem volna elég: Nincs a sportágban semmi, ami jobban tükrözné a szív és a lélek csatáját. Ez a két klub a szép futball, a szenvedély és az áldozat megtestesítője, mindkét oldalon hemzsegnek a zsenik, akik azokat is képesek elkápráztatni egy-egy megoldással, akik soha nem néztek még focimeccset. Mindemellett: Verratti, a franciák olasz középpályása szerelmet vallott az ellenfélnek: – Ha hívnának, nem tudnék nemet mondani. Ez a világ legjobb csapata – mondta a mai ellenfélről.

Nyolcaddöntő 1. mérkőzések

Február 14. (kedd)

Benfica–Dortmund

PSG–Barcelona

Február 15. (szerda)

Real Madrid–Napoli

Bayern–Arsenal

Február 21. (kedd)

ManCity–Monaco

Leverkusen–Atlético

Február 22. (szerda)

Porto–Juventus

Sevilla–Leicester

További cikkek

Gyász

Most közölték: feladta a harcot a Fradi-legenda

Úszás

Megtörtént Hosszú Katinka nagy bejelentése

Ez is érdekelhet