Sport

Párjának köszönheti, hogy még él a ketrecharcos világbajnok

T. R.

Létrehozva: 2016.11.27.

Conor McGregor két súlycsoportban lett világbajnok az UFC-nél. Az ír ketrecharcos boldog, hogy mindent meg tud adni párjának.

Conor McGregor legalább olyan híres beszólásairól és vagány külsejéről, mint verekedési stílusáról. A pár hete duplázó bajnok az Eddie Alverez utáni derbit követően is balhézott egy sort, majd közölte, hogy ő a sportág legnagyobb alakja, és ezentúl nem éri be pénzdíjjal, hanem részesedést követel az UFC-ben.

Semmi kétség, jelenleg ő a sportág legnagyobb sztárja, sőt talán nem túlzás azt állítani, hogy ő az első, aki át tudta törni a ketrec kerítését, vagyis nem csak a sportág szerelmesei körében ismert, hanem celeb lett, aki már a hétköznapi embe­rek számára sem ismeretlen.

Pedig messziről indult, és hosszú útja során mindvégig társa volt jelenlegi párja, Dee Devlin, aki jövő év elejére várja első gyermeküket. 

– Egy ír kocsmában ismerkedtünk meg, nyolc éve – mondta a VIP magazinnak Dee. Akkor McGregor még nem volt ismert, és a zsebe is üres volt. – Nagyon vicces fiú volt, mindig megnevettetett, de egyben lenyűgözött az elszántsága. Folyton edzett, amit nagyon tiszteltem.

– El akartam kápráztatni, neki akartam megfelelni – mondta McGregor. – Mindent feladott értem, ő furikázott az edzésekre, meghallgatta a sirámaimat és mesélhettem neki az álmaimról. Főz rám, mos, ha a súlyommal kínlódom, még az edzőcuccomat is összepakolja. Ő mentette meg az életemet, mindent érte csináltam, azért, hogy boldog és büszke legyen. 

Dee erre csak azt mondja: „mindennél és mindenkinél” jobban szereti a férfit. Tökéletes pár ők ketten, szerelmüket egy babával ünneplik meg: Conor győzelme után nem sokkal jelentették be, hogy jövő év elején megszületik az első kis McGregor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek