Sport

Jova lehetséges utódja: Fradi játékosként kerülni kell a balhét

(t. n.)

Létrehozva: 2016.11.30.

Szinte biztos, hogy az NB II listavezető Soroksár kapusa, Hol­czer Ádám váltja a télen a nőverési ügybe keveredett Jova Leventét a Fradiban. Hét év után térhet vissza.

A Fradi utánpótlásában hét, majd a felnőtteknél 2,5 évet lehúzó Holczer lehet a kedvezményezettje Jova nőverési ügyének. Maga a játékos is úgy nyilatkozott lapunknak, nagyobb a valószínűsége, hogy visszatér szeretett klubjába a télen, mint annak, hogy nem. 

– Sajnálom Leventét, hogy bajba került, és ez akár a szerződésbontásához vezethet, de egyetlen percig sem akarok ítélkezni felette, mert nem voltam ott, nem láttam, hogy mi történt – árulta el Holczer, akinek pályafutása sosem keresztezte kollégájáét. – Szerető feleségem van, úgyhogy szerencsére én már messze elkerülöm az éjszakai bárokat, de tudom, hogy vannak olyan nők, akik hasznot akarnak húzni abból, ha valaki a Fradiban focizik. Egy biztos, FTC-játékosként messze el kell kerülni a balhékat, hiszen a klub és annak alkalmazottai kiemelt figyelmet kapnak.

A 28 éves kapus meggyőződése, hogy Jova hibája nélkül is képbe került volna a Fradinál. 

– Akárcsak a csapatomnak, nekem is jól megy a játék, és mivel a Fradi folyamatosan figyelemmel kísér minket, már korábban szóba került az esetleges szerződtetésem – magyarázta a focista, aki az elmúlt négy bajnokin nem kapott gólt, a Soroksár pedig ötmeccses győzelmi szériánál jár. – Amióta hét éve elkerültem a Fradiból, sok klubban megfordultam, és közben sokkal érettebb játékos lettem. Soroksáron megjött az önbizalmam is, így készen állok egy új kihívásra. Pécsett lehúztam egy idényt Dibusz Dénes mögött a kispadon, és akkor inkább csapatot váltottam, de most nem tartok a versenyhelyzettől. Mindent meg fogok tenni, hogy idôvel újra elsô számú kapusa lehessek a Ferencvárosnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek