Sport

A Puskás Akadémia csatárja nevében küldözgettek aktfotókat

(turcsik)

Létrehozva: 2016.11.10.

<p>Lencse László feldúltan fordult a Borshoz, és arra kért minket, hívjuk fel mindenki figyelmét, hogy nem ő az, aki Lencse László néven aktfotókat küldözget magáról a Facebookon. </p>

Forrás: PFLA.hu

A 28 éves csatár elárulta, jelenlegi csapata, az NB II-es Puskás Akadémia női fotósa jelezte neki, hogy valaki a férfiasságáról osztogat meg képeket. 

– Rém kellemetlen az egész – panaszkodott Lencse. – Szerető családom van, a feleségem, Ancsa és Zara lányom a mindenem, eszem ágában sincs ilyen beteg dolgot csinálni. Nincs is privát Facebook-oldalam. Pár évvel ezelőtt még volt, de annyi bántó megjegyzést kaptam, hogy inkább megszüntettem. Most meg valaki úgy akar nekem ártani, hogy hamis profil mögül aktképeket küldözget az ismerőseimnek? Az eszem megáll. 

Kiderült, nemcsak a felcsúti fotósnak, hanem annak az ismerőseinek, köztük egy másik focicsapat női fényképészének is kijutott a „jóból”. 

– Egy illető Lencse László néven rám írt a Facebookon, és azt kérdezte, hogy leellenőrizném-e, hogy a róla készült aktfotók jól sikerültek-e – árulta el az utánpótláscsapatokat fotózó hölgy, aki nem szerette volna, hogy a neve megjelenjen az újságban. – Visszakérdeztem, hogy ő a híres focista, mire az illető azt válaszolta, igen. Erre letiltattam az ismeretlen személyt, és azonnal megkérdeztem a felcsúti kolléganőmet, hogy mi ez az egész. Akkor szólt, hogy ő is így járt, csakhogy neki az illető elküldte a fotókat is.

Lencse eldöntötte, nem hagyja annyiban az ügyet.

– Úgy tudom, az illető már megszüntette az oldalt, de ettől függetlenül feljelentést teszek a rendőrségen. Elképzelhető, hogy egy focistatársam szórakozik velem, ám ha így van, ezúton is üzenem neki, hogy ez nagyon hülye vicc volt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek