Sport

Vért kívánnak a dühös drukkerek

K. B.

Létrehozva: 2015.08.05.

A fennakadások dacára kedd reggelre az összes jegy elkelt a magyar–román labdarúgó Eb-selejtezőre. Kár, hogy közben ezrek kaptak ideggörcsöt.

Totális csődöt mondott az MLSZ beléptetőrendszere, a fennakadások miatt rengetegen szúrták el az egész napjukat arra, hogy belépőjegyet vehessenek. Csányi Sándor elnök is érezte, hogy a botrány miatt meg kell szólalnia:

– Elnézést kérek mindenkitől, akiknek kényelmetlenséget okoztunk, akik hosszú órákig álltak a sorban vagy próbálkoztak sikertelenül az online jegyvásárlással. Megvizsgáljuk a felelősség kérdését, akár a szövetségben, akár az értékesítést végző partnereink között – nyilatkozta az elnök.

Az MLSZ meg azzal próbálta magyarázni a magyarázhatatlant, hogy korábban soha nem volt meccs után olyan érdeklődést, mint most.

Nincs mentség, főleg, hogy az MLSZ hárommilliárd forintot költött a beléptetőrendszerre. Ráadásul önmagát hazudtolta meg. Előzetesen azt hangsúlyozta, hogy mindenki azonos eséllyel juthat jegyhez. Na, de hol voltak egyenlő esélyek?

Vidéken csak neten, szurkolói kártyával lehetett (volna) tikettet venni. Azok a fővárosiak, akik lázadtak a kártya ellen, igaz, többórás sorbanállással, de kártya nélkül is jegyhez jutottak a személyes vásárlás során. Nem csoda, hogy a kint rekedtek konkrétan vért kívánnak!

Pedig levonták a jegy árát!

Bence, Érd: – Egész nap hiába próbálkoztam. Szurkolói kártyával meg sem fordult a fejemben, hogy felutazzam Pestre. Megcsináltattam a kártyát, de minek? Nem lehetek ott a meccsen!

Gergely, Budapest: – Mivel van szurkolói kártyánk, 10 órakor odaültünk a gép elé, de az oldal elérhetetlen volt. Délben már a harmadik böngészővel próbálkoztam. Aztán valahogy eljutottam a jegyfoglalásig. Szerencsém volt.

Károly, Nyíregyháza: – Többen jártak úgy, hogy a számlájukról levonták a pénzt, majd később kaptak egy e-mailt, hogy sajnálják, de sikertelen volt a vásárlás. A pénzt levonták, belépő nincs! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek