Sport

Magyar-román: fájdalomküszöbig fut Juhász Roland

szs

Létrehozva: 2015.08.13.

Továbbra is bizonytalan: labdarúgó-válogatottunk védelmének alapemberével, Juhász Rolanddal vagy nélküle vállalja a csatát Románia ellen.

Szeptember 4-én Románia nemzeti együttese látogat a Groupama Arénába, s ezen az Eb-selejtezőn létfontosságú a magyar siker.

A három ponttal Bernd Storck szövetségi kapitány együttese ugyanis beérné a csoportban éllovas vendégeket. Sok múlik azon, hogy a hazai védelem tengelyében a Videoton sérült klasszisa, Juhász fogadja-e a román rohamokat.

– Még nem tudom, játszom-e – mondta a játékos. – A fájdalomküszöbig futok, persze óvatosan, vágta és labda semmi. A térdem szerencsére bírja a terhelést.

Amikor a BATE Boriszov elleni fehérvári BL-meccsen térdszalagsérülést szenvedett, azt hitte, nagy a baj. Nyolc nap telt el, amíg MR-vizsgálatok sokasága kiderítette: nincs szakadása. Erős combizmának köszönheti, hogy elkerülte a komolyabb sérülést. Úgy véli, vasárnap délutánig eldől, mi lesz vele. Napi egy-másfél órát edz, négyféle orvosi kezelést kap, és közben persze erősít is.

– Ha szeptember negyedike előtt képes vagyok egy NB I-es meccset vállalni, akkor jöhet Románia! Soha futballmeccset így nem vártam, mint a mostanit. Győzni kell, más eredmény nem megfelelő – tette hozzá.

Juhász szerint a tavalyi bukaresti 1-1-es selejtezőből tilos kiindulni, a szeptemberi egészen más típusú derbi lesz. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek