Talán ezért is állt a tűzhely mögé a halfogyasztást népszerűsítő Kapj rá!, kampányban. Igaz, a WTTC sorozatban versenyző pilóta madeira mártással nyakon öntött Wellington-bélszínjére még várni kell, de a kevésbé bonyolult ételek nem fognak ki rajta. A hét végi marokkói futamon például – talán a hazai halas kampány bevezetéseként – lazacos és tonhalas tésztákat készített a Zengő Motorsport-csapat tagjainak.
– Pécsi egyetemi éveim alatt az albérletemben kezdtem megbarátkozni a főzéssel – árulta el az autóversenyző.
– S mint a legtöbb nagy reményű kuktának, nekem is tükörtojással és rántottával indult a karrierem. Azóta sokat fejlődtem, barátaim szerint egészen kitűnő a pizzám, amelynek a tésztáját saját kézzel gyúrom.
A csapat egyik-másik tagja azonban jóval otthonosabban és ügyesebben mozog a konyhában. A külföldi versenyeken különleges fogásokat is kipróbálnak. Már amennyire a puritán körülmények megengedik. Szerencsére Norbi nem válogatós, egyedül a pacallal szemben vannak fenntartásai.
– Szeretek főzőcskézni, de a menyasszonyom azért még lekőröz a konyhában. Johanna sokkal jobb pilótának, mint én szakácsnak. De abban mindketten egyetértünk, hogy nagyon profin mosogatok. Akár elengedett kézzel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.